Ervaring

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de financiële branche. Eerst in loondienst bij diverse verzekeraars. Later als zelfstandig ondernemer. In het begin bij Van Tuinen Ploeg & Siderius in Berltsum. Vervolgens ben ik in 2014 mijn eigen bedrijf begonnen. Sindsdien doe ik wat ik de essentie van mijn werk vind en tevens het leukst om te doen, namelijk: samen met (startende-) ondernemers  werken aan hun ambities, en tegelijkertijd het creëren van een waardevol leven gekoppeld aan een zorgeloze financiële toekomst. Het inspireren van mensen geeft mij energie. Voor mij is het de uitdaging om mensen aan te zetten hun mooiste leven te leven Hoe ik dat doe? Door goed te luisteren, door het stellen van de juiste vragen, je uit te dagen middels prikkelende opmerkingen en het vertellen van (eigen-) ervaringen en belevenissen zodat je geïnspireerd raakt zodat je actie gaat ondernemen. Daarnaast ben ik als Financieel (Lifestyle-) Planner in staat om inzicht en overzicht te geven in je financiële toekomst waardoor snel duidelijk wordt waar de mogelijkheden liggen om een waardevol leven te realiseren zonder dat dit ten koste gaat van andere ambities.


Douwe Ploeg, Financieel Lifestyle Planner

Persoonlijke benadering

Ik hanteer een andere aanpak dan men doorgaans gewend is. Ik ben eerlijk, helder en persoonlijk. Ik voel mij verantwoordelijk voor het eindresultaat. En leuk of niet, ik schroom niet om je de spiegel voor te houden en je te zeggen wat ik vind. Hoe zit het met je ondernemerschap, hoe loopt je bedrijf en kun je je dromen en ambities realiseren wanneer je je huidige visie en aanpak doorzet? En natuurlijk maak ik het financiële plaatje richting toekomst inzichtelijk. Vervolgens stellen we daar waar nodig een gedegen plan van aanpak op zodat jij werkt aan het leven zoals je dat voor ogen hebt.
Ik streef ernaar om mijn expertise voor een select en beperkt aantal relaties beschikbaar te stellen. Hierdoor ben ik in staat om periodieke met je te klankborden. Waar het mij om gaat is het opbouwen van een duurzame relatie. Dat kan alleen als we elkaar goed leren kennen, en er een basis van wederzijds vertrouwen is. De mens en het vervullen van zijn wens staat voor mij centraal. Dat zie ik als mijn missie en dat is wat mij energie geeft.

Douwe Ploeg, Financieel Lifestyle Planner

Kwaliteitsgaranties

Douwe Ploeg (Financiële-) Lifestyle Planning staat voor advisering nieuwe stijl, waarbij coaching, inspireren en motiveren centraal staat. Dynamisch (financieel-) advies op maat, toegespitst op ondernemers. Dit alles op een eerlijke en oprechte wijze. Ik verkoop geen producten. Ik lever u de service (Financiële-) Life Planning, een doorlopende service zodat er bij de zogenaamde life-events of andere veranderingen meteen kan worden geanticipeerd.

Om optimaal uw belangen te kunnen dienen volg ik regelmatig studies en bezoek ik met regelmaat seminars. Kwaliteit staat hoog bij mij in het vaandel, vandaar dat ik het belangrijk vind aangesloten te zijn bij de beroepsorganisatie voor Financieel Planners, de FFP. Dit staat voor Federatie Financiële Planners. Om dit keurmerk te behouden moet je periodiek bewijzen met de besten mee te kunnen!