Ervaring

Ik werk ruim 25 jaar in de financiële branche. Eerst in loondienst bij diverse verzekeraars. Later als zelfstandig ondernemer. In het begin bij Van Tuinen Ploeg & Siderius Berltsum, maar sinds 2014 in mijn eentje. Nu doe ik wat ik de essentie van mijn werk vind en tevens het leukst om te doen, namelijk: mensen helpen om hun huidige levensstijl te behouden of om deze uit te bouwen. Financieel ontzorgen, nu en in de toekomst. Hoe ik dat doe? Door u de waarheid te vertellen over uw geld! Dit is Lifestyle Financiële Planning.


Douwe Ploeg, Financieel Lifestyle Planner

Persoonlijke benadering

Ik zie mijzelf als een positief alternatief in de branche. Ik hanteer een andere aanpak dan men doorgaans gewend is te krijgen, namelijk: eerlijk, helder en persoonlijk. Ik voel mij verantwoordelijk voor het advies dat ik geef en zal altijd de waarheid vertellen over de huidige of toekomstige financiële situatie van een relatie, ook als dat confronterend is. Door mijn streven niet te veel clienten te hebben, ben ik als geen ander in staat om periodieke reflectie te leveren. Waar het mij om gaat is het opbouwen van een duurzame relatie. Dat kan alleen als we elkaar goed leren kennen, en er een basis voor wederzijds vertrouwen is. De mens en het vervullen van zijn wens staat voor mij centraal. Dat zie ik als zinvol en geeft mij energie.

Douwe Ploeg, Financieel Lifestyle Planner

Kwaliteitsgaranties

Douwe Ploeg Financiële Planning staat voor advisering nieuwe stijl. Financieel advies op maat. Voor jong en oud, voor particulieren en ondernemers. Advies op een eerlijke wijze. Ik verkoop geen producten. Ik lever u de service Financiële Planning, een doorlopende service zodat er bij veranderingen meteen kan worden geanticipeerd.

Om optimaal uw belangen te kunnen dienen volg ik regelmatig studies en bezoek ik met regelmaat seminars. Kwaliteit staat hoog bij mij in het vaandel, vandaar dat ik het belangrijk vind aangesloten te zijn bij de beroepsorganisatie voor Financieel Planners, de FFP. Dit staat voor Federatie Financiële Planners. Om dit keurmerk te behouden moet je periodiek bewijzen met de besten mee te kunnen!