Ervaring

Ik ben een kleine dertig jaar werkzaam in de financiële branche. Eerst in loondienst bij diverse verzekeraars. Later als zelfstandig ondernemer. In het begin bij Van Tuinen Ploeg & Siderius in Berltsum. Vervolgens ben ik in 2014 mijn eigen bedrijf begonnen en doe ik wat ik de essentie van mijn werk vind en tevens het leukst om te doen, namelijk: mensen helpen met het creëren van een zorgeloze financiële toekomst. Hoe ik dat doe? Door u inzicht en overzicht te geven in uw financiële situatie en dit aan te passen aan uw eigen unieke levensstijl. Dit is Financial Life Planning.


Douwe Ploeg, Financieel Lifestyle Planner

Persoonlijke benadering

Ik zie mijzelf als een positief alternatief in de branche. Ik hanteer een andere aanpak dan men doorgaans gewend is te krijgen, namelijk: eerlijk, helder en persoonlijk. Ik voel mij verantwoordelijk voor het advies dat ik geef. En leuk of niet, ik vertel u precies hoe het zit met uw huidige, maar ook met uw toekomstige financiële situatie.
Door mijn streven niet te veel cliënten te hebben, ben ik als geen ander in staat om periodieke reflectie te leveren. Waar het mij om gaat is het opbouwen van een duurzame relatie. Dat kan alleen als we elkaar goed leren kennen, en er een basis van wederzijds vertrouwen is. De mens en het vervullen van zijn wens staat voor mij centraal. Dat zie ik als mijn missie en dat is wat mij energie geeft.

Douwe Ploeg, Financieel Lifestyle Planner

Kwaliteitsgaranties

Douwe Ploeg Financiële Planning staat voor advisering nieuwe stijl. Dynamisch financieel advies op maat met name toegespitst op ondernemers. Advies op een eerlijke wijze. Ik verkoop geen producten. Ik lever u de service Financiële Life  Planning, een doorlopende service zodat er bij veranderingen meteen kan worden geanticipeerd.

Om optimaal uw belangen te kunnen dienen volg ik regelmatig studies en bezoek ik met regelmaat seminars. Kwaliteit staat hoog bij mij in het vaandel, vandaar dat ik het belangrijk vind aangesloten te zijn bij de beroepsorganisatie voor Financieel Planners, de FFP. Dit staat voor Federatie Financiële Planners. Om dit keurmerk te behouden moet je periodiek bewijzen met de besten mee te kunnen!